Agentii de turism »

ALLURE TRAVEL

Agentia de turism ALLURE TRAVEL


 Logo ALLURE TRAVEL Cine suntem

Allure Travel este expresia unei pasiuni - pasiunea de a calatori, de a descoperi, de a cunoaste oameni si destinatii noi...Allure Travel este o agentie de turism tour-operatoare, tanara si dinamica, insa cu experienta in acest domeniu de peste 8 ani oferind consiliere in domeniul turismului si servicii personalizate, avand la baza experienta, promptitudine, cercetare si informare continua.

Obiectiv

Misiunea noastra este aceea de a pune la dispozitia clientilor nostri servicii de turism de inalta calitate si la cele mai convenabile preturi.
Oferim clientilor nostri o larga gama de oferte wellness, exotice, excursii si vacante, la mare, la munte, city break, sejururi, circuite, croaziere, bilete la meciuri si concerte, bilete avion, cazari individuale, chartere cu autocarul si avionul , vacante la schi, safari , parcuri de distractie ... in intreaga lume.

Garantia calitatii

Promisiunea noastra este ca vacanta ta Allure Travel va fi sursa unei experiente extraordinare care-ti depaseste asteptarile si iti creeaza amintiri pentru o viata. Angajamentul nostru este ca iti vom furniza servicii de neegalat, indiferent ca vorbim despre pachete de vacanta tailor made, special adaptate cerintelor tale ori de vacante predefinite care beneficiaza de un bun raport calitate pret. Ne angajam sa iti oferim orice destinatie dorita, fara agitatie, fara costuri ascunse si la tarife competitive. Ne angajam sa-ti oferim sfaturi de calatorie gratuite, sa raspundem prompt, sa punem in slujba ta expertiza si experienta noastra pentru ca tu sa poti avea evadarea perfecta. Promisiunea noastra este ca experienta unei vacante Allure Travel iti va oferi mai mult decat ai fi putut realiza pe cont propriu.

Alege sa calatoresti

O vacanta reusita incepe intotdeauna cu o consultanta bine fundamentata - turistii care inteleg importanta acestui lucru vor apela cu siguranta la serviciile Allure Travel.
Va invitam sa simtiti gustul libertatii, sa traiti bucuria de a putea explora lumea si de a savura fiecare clipa pe care o veti petrece in calatoria dumneavoastra.

Galerie foto
Licenta de turismAgentia de turism
ALLURE TRAVEL

Cauta oferte ale agentiei

Agentia noastra este partener autorizat in Romania pentru:
Adac ReisenDertourMeyersNeckermannThomas CookTezTourTUI