Agentii de turism »

Apartel - Regim Hotelier

Apartel - Regim Hotelier

Verificati valabilitatea documentelor (licenta/polita de insolvabilitate) agentiilor de turism aflate in prezenta lista accesand site-ul Ministerului Turismului (http://turism.gov.ro/web/)

 Logo Apartel - Regim Hotelier Apartel.ro reprezintă un concept nou pe piața imobiliară de administrare a unitătilor de cazare în regim hotelier cat și pe termen lung, destinat proprietarilor si investitorilor care nu au timpul necesar să se ocupe de aspectele logistice. Deasemeni ne adresăm celor care dețin un imobil și nu locuiesc în localitate sau în țară, celor care au mai multe imobile și doresc o administrare a acestora prin servicii specializate.

Misiunea noastră este de a prelua toate grijile proprietarilor. Serviciile noastre includ păstrarea legaturii cu chiriasul, gestionarea contractelor de locațiune, supravegherea tuturor plătilor și rezolvarea problemelor administrative și tehnice.

Pentru a maximiza gradul de ocupare a apartamentului, promovăm proprietatea pe toate site-urile și platformele de specialitate. Serviciile noastre includ și gestionarea relațiilor cu chiriasii, pentru acoperirea tuturor cerintelor pe care ni le solicită. Astfel, ne asigurăm ca toți chiriasii vor fi multumiți și vor reveni cu placere urmatorul sezon.

Proprietarii imobilelor vor avea acces la portalul nostru online, pe baza de cont utilizator și parolă, în care se regăsesc toate informatiile referitoare la proprietate. Oferim proprietarilor acces la serviciul de generare automată a unui raport, în timp real, care furnizează gradul de ocupare și alte informatii financiare si administrative ale proprietății.Date de contact
Localitatea: Constanta
Persoana de contact: Rodica Costea
Adresa: Bulevardul Mamaia 13, MILLENIUM BUSSINES CENTER
Telefon: 0741251515
Website: http://www.apartel.ro
E-mail: office@apartel.ro
Apartel - Regim Hotelier

Cauta oferte ale pensiunii


Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de cookie | Politica de confidentialitate