Agentii de turism »

Chef de duca

Agentia de turism Chef de duca

Verificati valabilitatea documentelor (licenta/polita de insolvabilitate) agentiilor de turism aflate in prezenta lista accesand site-ul Ministerului Turismului (http://turism.gov.ro/web/)

 Logo Chef de duca Iti multumim pentru interesul si increderea acordate Agentiei de turism Chef de Duca!

Trebuie de la inceput sa stii ca ne straduim sa iti prezentam cele mai bune oferte catre cele mai dorite destinatii din tara si din strainatate.
Scopul nostru este sa te ajutam ca tu sa iti petreci timpul liber asa cum iti doresti, cand si unde iti doresti, recompensa noastra fiind multumirea si satisfactia ta!
Misiunea agentiei de turism Chef de Duca este de a promova in primul rand turismul intern si in special turismul de pe litoralul Marii Negre. Cu totii stim ca avem o tara frumoasa, cu locuri si peisaje minunate pe care trebuie neaparat sa le vizitam si sa ne bucuram de ele, indiferent ca este vorba de litoralul Marii Negre, minunatii Munti Carpati sau Delta Dunarii.
De asemenea acordam o importanta deosebita turismului extern si dorintelor tale de a calatori in diferite parti ale mapamondului.Date de contact
Localitatea: Constanta
Persoana de contact: Dana Raboveanu
Adresa: Str. Poporului nr. 6, Constanta
Telefon: 0737777788
Fax: 0341427777
Website: http://www.chefdeduca.ro
E-mail: office@chefdeduca.ro

Licenta de turism


Cele mai noi oferte de cazare
Hotel Pensiunea Geo 3* / 85 RON / loc in dubla
Hotel Complex Vile Neptun-Olimp 4* / 600 RON / loc in dubla

Agentia de turism
Chef de duca

Cauta oferte ale agentiei