Agentii de turism »

Kusadasi

Agentia de turism Kusadasi

Verificati valabilitatea documentelor (licenta/polita de insolvabilitate) agentiilor de turism aflate in prezenta lista accesand site-ul Ministerului Turismului (http://turism.gov.ro/web/)

 Logo Kusadasi AGENTIA DE TURISM "KUSADASI" este o agentie de turism tour-operatoare infiintata in 1999, membra A.N.A.T. SI C.C.I.R. In toti acesti ani am incercat prin pregatirea personalului sa ridicam cat mai mult calitatea serviciilor oferite.
AGENTIA DE TURISM "KUSADASI", prin personalul ei dinamic si gata oricand sa va ajute in orice problema, incearca sa va ofere cel mai bun raport calitate/pret. Preturile Competitive, serviciile de calitate, experienta si profesionalismul echipei noastre va vor convinge sa ramaneti alaturi de noi.
Agentia va pune la dispozitie: cazari in hoteluri de toate categoriile din Romania, Turcia, Grecia, Egipt; transport sigur si confortabil ( curse back-to-back pentru Turcia, Grecia pe timpul verii); bilete de avion pentru orice destinatie; circuite turistice ; asistenta turistica


Date de contact
Localitatea: Bucuresti
Persoana de contact: Elena Selaru
Adresa: Bd. Iancu de Hunedoara nr. 36, sector 1
Telefon: mobil
Agentia de turism
Kusadasi

Cauta oferte ale agentiei


Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de cookie | Politica de confidentialitate