Agentii de turism »

Pensiunea Petre Straja

Pensiunea Petre Straja

Verificati valabilitatea documentelor (licenta/polita de insolvabilitate) agentiilor de turism aflate in prezenta lista accesand site-ul Ministerului Turismului (http://turism.gov.ro/web/)

 Logo Pensiunea Petre Straja Când vorbim despre stațiunea Straja din Lupeni putem avea în minte multe lucruri frumoase precum pârtiile cu zăpadă din belșug pe care se poate schia până seara târziu sau poate tunelul plin de picturi biblice la capătul căruia ne regăsim liniștea sufletescă sau poate parcul de aventură ce-i așteaptă pe tinerii aventurieri cu diverse provocări și … multe altele.

Vila Petre se bucură de o amplasare foarte bună în cadrul stațiunii Straja fiind poziționată în apropierea stației de telegondolă (distanța de transport a bagajelor fiind una scurtă), aproape de pârtia Constantinescu (ce oferă acces spre cea mai mare parte a pârtiilor de schi) și foarte aproape de schitul Straja.

Vila Petre nu oferă doar servicii de cazare în Straja și masă, ci te așteaptă cu căldură în cameră și în suflet te servește cu ce are mai bun iar dacă dorești să încerci dulceața de afine sau murăturile făcute în gospodărie ne-am bucura tare mult.

Suntem bucuroși de oaspeți, ne place să povestim cu ei, să oferim informații și să facem tot ce ne stă în putință pentru ca turiștii noștri să se simtă bine la noi.

Iar dacă peste timp își vor aduce aminte cu drag de Vila Petre din stațiunea Straja, noi ne vom simți foarte mândri.Date de contact
Localitatea: Hunedoara
Persoana de contact: Petre Valeria
Adresa: Lupeni
Telefon: 0746392867
Website: http://vilapetre.ro
E-mail: dr_petre@yahoo.com
Pensiunea Petre Straja

Cauta oferte ale pensiunii