Agentii de turism »

TRAMP TRAVEL

Agentia de turism TRAMP TRAVEL

Verificati valabilitatea documentelor (licenta/polita de insolvabilitate) agentiilor de turism aflate in prezenta lista accesand site-ul Ministerului Turismului (http://turism.gov.ro/web/)

 Logo TRAMP TRAVEL Tramp Travel este unul dintre cei mai cunoscuti operatori de turism de pe Riviera Olimpica a Greciei, fiind prezent pe piata turistica din Romania inca din 1996, prin intermediul agentiilor partenere. Incepand cu 2004, Tramp Travel este prezent in Romania si prin agentia proprie de turism, cu sediul in Sibiu, Bd Victoriei 29.

Calitatea serviciilor oferite turistilor nostri, strategia de pozitionare a preturilor, cu un raport foarte bun pret-calitate, precum si dezvoltarea retelei de agentii partenere in tara au facut din Tramp Travel o companie de succes. Anual, mii de turisti (familii cu copii, cupluri, grupuri de prieteni) calatoresc cu Tramp Travel in Grecia.

De-a lungul celor 17 ani de activitate in Romania, agentia Tramp Travel a devenit cunoscuta in special ca tour-operator pe destinatia Grecia. Oferta noastra este insa mult mai diversificata, de la sejururi de tip charter cu autocar sau avion in Grecia, Turcia, Bulgaria, Spania sau Croatia, la circuite culturale sau de tip pelerinaj in Europa, city break-uri, croaziere, excursii scolare sau vacante exotice!


DE CE SA CALATORIM CU TRAMP TRAVEL ?

• Pentru ca avem locatiile proprii de cazare in Grecia si o flota proprie de autocare, ceea ce ne permite sa avem preturi foarte competitive si un raport foarte bun pret vs servicii oferite
• Pentru ca la noi veti gasi o gama variata de servicii , cum ar fi pachete turistice (sejururi si circuite cu avionul sau autocarul), bilete de avion, bilete de autocar, excursii si tabere scolare in Romania si strainatate, pachete turistice personalizate , asigurari medicale de calatorie.
• Pentru ca la noi beneficiati de facilitati de plata (plata in rate), discounturi pentru grupuri organizate, discounturi de early booking si bonusuri de fidelitate.
• Pentru ca Tramp Travel colaboreaza cu cei mai mari tour-operatori din Romania si din strainatate , astfel incat sa va oferim solutia ideala pentru vacanta Dvs

Viziunea ,Misiunea si Valorile Tramp Travel

Viziunea noastra: Mentinerea unei pozitii de top in randul tour-operatorilor pe destinatia Grecia, dar si deschiderea catre noi destinatii si segmente ale pietei turistice (turism corporate, turism scolar in Romania si strainatate, incoming Romania)

Misiunea Tramp Travel este aceea de a veni in intampinarea dorintelor clientilor si partenerilor nostri cu solutii personalizate, de a propune vacante memorabile la cele mai competitive tarife!

Valorile care ne ghideaza in indeplinirea misiunii noastre sunt :

Profesionalismul – Experienta si know-how-ul nostru in domeniul turismului, atitudinea responsabila si eficienta a angajatilor nostri, atentia fata de clientii nostri definesc profesionalismul echipei Tramp Travel

Respectul pentru clientii si partenerii nostri – Suntem in permanenta la dispozitia clientilor si partenerilor nostri, iar cererile dvs sunt o prioritate pentru noi. Relatia cu clientii si partenerii nostri se bazeaza pe respect, integritate si o comunicare deschisa.

Calitate la preturi accesibile – O vacanta reusita nu trebuie sa fie neaparat o vacanta scumpa! La Tramp Travel veti gasi intotdeauna un raport corect pret vs. servicii oferite.

Leadershipul – Suntem o echipa tanara, dinamica, talentata, care isi desfasoara activitatea intr-un mediu definit prin excelenta, initiativa si creativitate.

Va invitam sa traiti magia unei vacante de neuitat, la cele mai competitive preturi!Date de contact
Localitatea: Sibiu
Persoana de contact: Simona Detesan
Adresa: Bd Victoriei, nr 29
Telefon: 0748625032
Website: http://WWW.TRAMPTRAVEL.RO
E-mail: rezervari@tramptravel.ro

Galerie foto
Licenta de turismAgentia de turism
TRAMP TRAVEL

Cauta oferte ale agentiei