Agentii de turism »

Transilvania Travel

Agentia de turism Transilvania Travel

Verificati valabilitatea documentelor (licenta/polita de insolvabilitate) agentiilor de turism aflate in prezenta lista accesand site-ul Ministerului Turismului (http://turism.gov.ro/web/)

 Logo Transilvania Travel Transilvania Travel este agentia de turism tour-operatoare care are ca obiect principal de activitate gestionarea locurilor de cazare din unitatile hoteliere si de alimentatie publica din portofoliul de turism al SIF Transilvania. In plan secundar, Transilvania Travel ofera si servicii turistice pentru destinatii externe.

Oferta noastra este unica in Romania prin cele peste 21.000 de locuri de cazare in cele 60 de hoteluri aflate in portofoliul SIF Transilvania, raspandite pe litoralul Marii Negre la Eforie Nord, Eforie Sud, Neptun, Venus si Saturn, in statiuni balneare si montane precum Baile Felix, Tusnad, Covasna, Buzias, Predeal si in orasele Brasov si Ploiesti.

Agentia infiintata in anul 2003 si-a extins constant oferta astfel incit astazi ea satisface cerintele unor categorii de public diverse (portofoliu de hoteluri cu standarde de la o stea la cinci stele) si cu interese diferite (vacante, tratament balnear, wellness & spa, evenimente de afaceri).

Baza hoteliera promovata de Transilvania Travel este in plin proces de modernizare, proces care se va derula in urmatorii ani conform planului de finantare girat de SIF Transilvania, cel mai important investitor autohton in turism. Rezultatele acestei modernizari vor fi branduri puternice in industria ospitalitatii din Romania, reunite sub umbrela Transilvania Travel, un reper prin diversitatea ofertei de servicii moderne pentru locuri cu traditie in turism.

Transilvania Travel este membru ANAT, OPTBR, FPTR si agent autorizat Pegasus, Inghams Travel, Hotelbeds .

Transilvania Travel: servicii cazare in Romania si oriunde in lume, bilete de avion, asigurari de calatorie, rent-a-car in Romania si pe orice meridian, circuite, sejururi, sejururi charter, pachete balneo, oferta spa & wellness in Romania si strainatate, vacante pe litoralul romanesc in hotelurile proprii aflate in continua modernizare.

Galerie fotoAgentia de turism
Transilvania Travel

Cauta oferte ale agentiei

Agentia noastra este partener autorizat in Romania pentru:
Adac ReisenDertourMeyersNeckermannThomas CookIberostarTezTourTUI

Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de cookie | Politica de confidentialitate