Agentii de turism »

TRAVEL DESIGNERS

Agentia de turism TRAVEL DESIGNERS

Verificati valabilitatea documentelor (licenta/polita de insolvabilitate) agentiilor de turism aflate in prezenta lista accesand site-ul Ministerului Turismului (http://turism.gov.ro/web/)

 Logo TRAVEL DESIGNERS Gandeste-te cum ar fi sa fii acum in vacanta. Fara griji si telefoane de la birou. Sa ai tot timpul din lume si sa poti face tot ce iti doresti. Sa nu-ti pese de rezervari, bilete de avion sau de transport.
Da, nu e vis. E ceea ce putem face noi, cei de la Travel Designers!

Iti oferim servicii create special pentru tine, ne laudam cu o echipa formata din oameni flexibili, dinamici si bine pregatiti pentru a veni in intampinarea dorintelor si nevoilor tale pentru ca impreuna sa putem crea o vacanta asa cum o visezi.
Travel Designer-ul tau se va ocupa de rezervarea serviciilor de care ai nevoie de la solicitarea ofertei si pana la finalizarea sejurului. Nu stii exact unde doresti sa iti petreci vacanta ? Te vom ajuta sa iei o decizie, impartasindu-ti din cunostintele si experienta noastra. Stii locatia dar nu stii ce hotel ar fi potrivit pentru tine ? Iti vom recomanda cele mai bune variante calitate/pret functie de recomandarile partnerilor nostri si de feedback-ul primit din partea clientilor .
Motto-ul nostru: Noi iti desenam vacanta !
Da, ai inteles bine. Nu doar cautam hoteluri si bilete de avion. Iti propunem destinatii, itinerarii, obiective de vizitat, iti recomandam restaurante si daca ai nevoie, iti facem si rezervari. Ne ocupam de vize iar in situatiile in care trebuie sa va prezentati personal la ambasada pentru obtinerea vizelor, te asistam in completarea dosarului astfel incat sa ai toate documentele in ordine. Inainte de plecare, iti trimitem electronic un pachet cu informatii utile despre destinatie si mijloacele de transport.
Ne straduim sa iti oferim cea mai buna calitate la cele mai competitive tarife. Credem in plus valoarea agentiei de turism fata de cea a site-urilor de rezervari online. Noi consiliem , recomandam, propunem.
Nimic nu este greu pentru noi. Vrem sa nu ai nicio grija si vacanta ta sa fie reusita .
Pune-ne la incercare!Cere-ne o oferta ! Esti la doar un pas de cea mai frumoasa si reusita vacanta !Date de contact
Localitatea: Bucuresti
Persoana de contact: Mirela
Adresa: Str. Sfintii Apostoli nr 40, camera 2, etaj 1, apartament 5, sector 5
Telefon: 0756117229
Website: http://https://www.reduceriturism.ro
E-mail: contact@reduceriturism.ro

Licenta de turism


Cele mai noi oferte de sejur
Hotel Grand Ons 3* - 199 EURO / persoana
Hotel Grand Ons 3* - 199 EURO / persoana
Hotel Omega Amsterdam 3* - 299 EURO / persoana
Hotel Omega Amsterdam 3* - 339 EURO / persoana
Hotel Slavia 3* - 199 EURO / persoana

Agentia de turism
TRAVEL DESIGNERS

Cauta oferte ale agentiei


Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de cookie | Politica de confidentialitate