Agentii de turism »

Velimed Travel

Agentia de turism Velimed Travel

Verificati valabilitatea documentelor (licenta/polita de insolvabilitate) agentiilor de turism aflate in prezenta lista accesand site-ul Ministerului Turismului (http://turism.gov.ro/web/)

 Logo Velimed Travel Fondată în 1990, Velimed Turism este o agentie de turism turoperatoare, situata in inima Ardealului.
Activitatea agentiei acopera o gama larga de servicii turistice in tara si in strainatate. Suntem specializati in organizarea de circuite turistice, circuite tematice, sejururi la munte si la mare.
Echipa noastra de profesionisti raspund la toate întrebările si cerintele pentru organizarea vancantelor atat individual cat si pentru grupuri, programe sau proiecte de vizitare a obiectivelor turistice, excursii personalizate, seminarii, conventii, congrese.
Partenerii noştri sunt profesionişti în diverse domenii din industria turismului: operatori de turism (hoteluri şi restaurante, operatorii de turism , cea mai mare parte ţări europene, dar şi în alte părţi ale lumii: Asia, America de Nord şi America de Sud, Africa).Date de contact
Localitatea: Sibiu
Persoana de contact: Balan Vladimir
Adresa: Str. Stephan Ludwig Roth nr. 15, Medias
Telefon: 0756027651
Fax: 0269845131
Website: http://www.velimed.ro
E-mail: office@velimed.ro

Licenta de turismAgentia de turism
Velimed Travel

Cauta oferte ale agentiei


Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de cookie | Politica de confidentialitate