Agentii de turism »

EXIMTUR ALBA IULIA

Agentia de turism EXIMTUR ALBA IULIA

Verificati valabilitatea documentelor (licenta/polita de insolvabilitate) agentiilor de turism aflate in prezenta lista accesand site-ul Ministerului Turismului (http://turism.gov.ro/web/)

 Logo EXIMTUR ALBA IULIA EXIMTUR este principal partener în România al celui mai mare concern turistic European, World of TUI . Astfel, prin intermediul conceptelor şi turoperatorilor care fac parte din acest concern, precum , Terra Reisen, Airtours, 1&2 Fly, Discount Travel, Gulet Touristik, Fun & Sun, şi Wolters, oferim servicii de călătorie şi turistice pentru orice destinaţie şi orice tip de călătorie.
Complexitatea şi diversitatea serviciilor de călătorie pe care le oferă EXIMTUR este completată de parteneriatele cu o serie de turoperatori europeni de marcă, precum: Neckermann, Thomas Cook, Dertour, Meyer`s, ADAC, ITS.
Serviciile de rezervare pentru călătorii de afaceri, personale şi turistice în România se asigură în baza contractelor pe care EXIMTUR le deţine cu peste 400 unităţi hoteliere din România, incluse în cea mai complexă bază de date de acest tip, disponibilă pe pagina web a companiei.

Galerie foto
Licenta de turismAgentia de turism
EXIMTUR ALBA IULIA

Cauta oferte ale agentiei

Agentia noastra este partener autorizat in Romania pentru:
Adac ReisenDertourMeyersNeckermannThomas CookIberostarTezTourTUI

Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de cookie | Politica de confidentialitate