Agentii de turism »

Happy Tour

Agentia de turism Happy Tour

Verificati valabilitatea documentelor (licenta/polita de insolvabilitate) agentiilor de turism aflate in prezenta lista accesand site-ul Ministerului Turismului (http://turism.gov.ro/web/)

 Logo Happy Tour Liderul agenţiilor de turism de corporate travel şi leisure din România, Happy Tour, se remarcă de peste 20 de ani prin excelenţă în furnizarea serviciilor de business travel şi vacanţe şi prin profesionalismul consultanţilor săi. Happy Tour are o reţea de 71 agenţii propri si asociate, cu 89 de puncte de vânzare din 51 de oraşe din Romania, Bulgaria, Republica Moldova şi Turcia.

Serviciile Happy Tour includ bilete de avion, cazări, organizarea team building-urilor şi evenimentelor corporate precum şi pachete de vacanţă în România şi străinătate.
Serviciile complementare includ asistenţă telefonică 24h/7, bilete de tren, transferuri, închirieri maşini, protocol aeroport, asigurări de călătorie şi intermedierea obţinerii vizelor. În 2016, Happy Tour a fost desemnată “Cea mai bună agenţie de turism din Romania” în cadrul evenimentului TopHotel Awards.Date de contact
Localitatea: Bucuresti
Persoana de contact: Alexandra Mateuta
Adresa: Polona Business Center, Strada Polona 68-72, Receptia 2, Etaj 4, Sector 1,
Telefon: 021 307 06 00
Fax: 021 307 06 40

Licenta de turismAgentia de turism
Happy Tour

Cauta oferte ale agentiei


Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de cookie | Politica de confidentialitate