Agentii de turism »

Lubdub Travel

Agentia de turism Lubdub Travel


 Logo Lubdub Travel Lubdub a fost creat de călători creativi pentru cei care își doresc să vadă lumea dar nu au întotdeauna timp să caute și să planifice vacanța la care visează.

In viziunea noastră călătorind conștienți de ceea ce vrem să simțim și să experimentăm putem avea călătoriile pe care ni le dorim cu adevărat.

Lubdub este acea platformă de travel online în care vacanțele ies din rutină, unde emoțiile trăite sunt cele care contează.

Misiunea noastră este de a inspira pasionații de călătorii să descopere ce vor să experimenteze în urmatoarea lor călătorie și de a le da posibilitatea să gasească, într-un timp scurt și cu costuri cât mai mici acele experiențe pe care și le doresc.

Articolele, ideile și experiențele pe care le poți găsi aici, sunt selectate și scrise cu pasiune. Fiecare vacanță trebuie să nască o amintire și tocmai de aceea, vrem să-ți aducem cele mai inedite propuneri.

Conținutul platformei Lubdub este inspirat de experiențe de viață reale, combinând expertiza celor care călătoresc în jurul lumii cu informațiile atent curatorate de către cei care selectează și scriu pentru cititori.

Știm că planificarea unei vacanțe necesită mult timp, tocmai de aceea ne-am propus să oferim într-un singur loc inspirație, experiențe, resurse dar și oferte speciale pentru ca tu să te bucuri din plin de călătorie.

De ce Lubdub când te pregătești de o călătorie?

Descoperi articole și strângi idei despre activitățile pe care le poți face în vacanță.
Alegi ce experiențe vrei să trăiești și le cumperi direct online.
Resursele (companii aeriene, servicii de cazare, închirieri auto, furnizori de servicii) te pot ajuta să-ți planifici călătoria.
Găsești oferte speciale limitate pe care le poți accesa instant.
Inspiră-te și trăiește fiecare vacanță în ritmul inimii tale. În ritmul lubdub.

Descoperă. Călătorește. TrăieșteAgentia de turism
Lubdub Travel

Cauta oferte ale agentiei


Infoturism:
© 2001 - 2018 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de cookie | Politica de confidentialitate